top of page

Tarieven

Bij Nigel’s Kidzz vinden wij het belangrijk dat goede opvang betaalbaar is voor iedereen. Daarom bieden wij scherpe tarieven en betaalt u bij ons slechts;

Kinderdagverblijf Nigels's kids Tarieven 2023

Kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz vindt het belangrijk dat goede opvang betaalbaar is voor iedereen. Daarom bieden wij scherpe tarieven en betaalt u bij ons slechts € 9,35 per uur. U kunt uw kind inschrijven vanaf  3 dagen opvang.

Kinderdagverblijf Nigels's kids Tarieven 2022

€ 9,35 per uur.
 

Sport BSO Nigels's kids Tarieven 2021

50 weken regulier opvang 8,35 per uur.
De totale dag kosten zijn afhankelijk vanaf de tijd dat uw kind van school komt.

 

U kunt uw kind inschrijven vanaf 3 dagen opvang.

De overheid betaalt ook mee aan de kosten voor kinderopvang. Zo is het voor veel mensen aantrekkelijker om te gaan werken. In de meeste gevallen heeft u recht op een zogeheten kinderopvangtoeslag.  Hoeveel u na aftrek van deze toeslag betaalt voor de opvang van uw kind is afhankelijk van verschillende factoren.

Bereken hier uw maximale kinderopvangtoeslag

Op de website van de Belastingdienst kunt u precies zien aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de kinderopvangtoeslag. Daarnaast kunt op op de website van de Belastingdienst berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u zou kunnen ontvangen. U kunt ons natuurlijk ook altijd om hulp vragen bij het berekenen van uw toeslag.

Kan ik mijn Kinderopvangtoeslag rechtstreeks laten storten door de belastingdienst?

De Belastingdienst heeft het gemakkelijk gemaakt voor zowel ouders als kinderopvang organisaties om kinderopvangtoeslag te laten uitbetalen. Bij uw aanvraag dient u aan te geven dat u de kinderopvangtoeslag rechtstreeks laat storten op onze rekening.
Zo hoeft u zelf alleen nog de eigen bijdrage te betalen en kan het niet snel misgaan met de uitbetaling van de toeslag.

bottom of page