Onze medewerkers

Gekwalificeerd en voldoende personeel is één van de belangrijkste voorwaarden voor een kwalitatieve kinderopvang. Bij Nigel’s Kidzz werken daarom stuk voor stuk professionele, gedreven en gediplomeerde kinderleidsters. Hierbij werken we volgens de door rijksoverheid opgedragen beroepskracht-kindratio. Buiten hun opleiding hebben de kinderleidsters ook hun eigen ervaring opgebouwd en begeleiden zij uw kind tijdens zijn of haar verblijf, alsof ze thuis zijn.

Bij Kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz werken wij met een vast team en daardoor zien u en uw kind bij ons altijd een vertrouwd gezicht. Buiten het feit dat er gewerkt wordt met erg leuke kinderleidsters, werken wij ook aan de scholing van kinderleidsters. Er wordt veel aandacht besteed aan de overdracht van vakkennis. Zo bieden wij begeleiding aan stagiaires van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW). Stagiaires of leerlingen zullen echter nooit alleen bij de groep zijn. Naast opleiding en ervaring vinden wij het belangrijk dat de medewerkers en stagiaires in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De leidsters werken vervolgens ons eigen pedagogisch beleid, wat voor u ter inzage ligt op de groep.

Aaliyah

WhatsApp Image 2017-08-15 at 11.16.43

Functie: Vrijwilliger

Mijn vooropleidingen zijn front Office medewerker niveau 3 en front Office management niveau 4. In september 2017 was ik gestart ik met de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4.

Lees meer